Tekauer: Itt már nincsen könnyű ellenfél

Tekauer Norbert, az Érd női kézilabda csapatának elnöke volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége, ahol az EHF-kupáról és a soron következő bajnoki mérkőzésről faggatták. “Itt már nincsen könnyű ellenfél” – mondta a klubelnök. 

Hasonló tartalmaink:

Mint arról korábban beszámoltunk, a dán Team Esbjerg együttesét kapta az Érd az EHF kupa nyolcaddöntőjében. Az Érd kezdi hazai pályán a párharcot március 7-én, vagy 8-án, a dániai visszavágót pedig egy héttel később 13-án vagy 14-én rendezik.

Szombathy Pál kérdésére az Érd női kézilabda csapatának elnöke, Tekauer Norbert elmondta: – Ez mindig hektikus nálunk, legalábbis egyelőre: amikor nemzetközi kupákban változik a kvóták száma, akkor a magyar bajnokságban szereplünk jobban, illetve fordítva. Most éppen előrébb vártuk magunkat a magyar bajnokságban. Tulajdonképpen három pontot vesztettünk el, amit nem kellett volna, valószínűleg azzal a három ponttal előnnyel lennénk a harmadik helyen – mondta a klubvezető. Hozzátette: ezt a három pontot a Debrecenben, illetve a hazai Fehérvár elleni döntetlenre végződő meccsen hullajtotta el a csapat.

- Itt már nincsen könnyű ellenfél, a nyolc között akár orosz, skandináv, akár német csapat lehet az ellenfelünk. Tisztességesen fel fog készülni csapat, és remélhetőleg továbbjutunk. De ha sikerül, azután sem lesz könnyű, mert egy olyan ágra sorsoltak minket, ahol csak orosz ellenfél jöhet. Az orosz első vagy második helyezettel játszhatunk – mondta el Tekauer Norbert.

Címkék