Bede Barbara Érd szépe 2015-ben

Az érdi Bede Barbara  nyerte a II. Érd Szépe választást szombaton. Udvarhölgyei a szintén érdi Tóth Réka  és a diósdi Miseta Bernadette. A II. Érd Szépe Szépségkirálynő Választást február 21-én tartották a Szepes Gyula Művelődési Központban.

Hasonló tartalmaink:

A hölgyeknek a verseny során nemcsak szépségükről kellett tanúbizonyságot tenniük: az Érd Szépe verseny több mindenben különbözik a megszokott szépségversenyektől. A zsűrit nemcsak a külső, hanem a belbecs is érdekelte. A hasonló versenyekhez képest az is eltérés, hogy az Érd Szépének nem képezte részét fürdőruhás felvonulás: helyette a döntősök utcai és különleges, egyedi tervezésű ruhákat viseltek.

Would you like to replay the video?

A 15 zsűritag bemutatását követően egy rövid werkfilm engedett betekintést a kulisszák mögé, bemutatva azt a heteken át tartó munkát, amely a nagy eseményt előzte meg. Eközben a színfalak mögött már készülődtek a lányok, akiket először kalocsai mintás ruhában, amolyan utcai viseletben láthatott először a nagyközönség. Az első bemutató után a Gloria Singers előadása következett, ők kétszer is felléptek az est folyamán.

Majd ismét a lányok következtek, fekete ruhában léptek a színpadra majd egy rövid bemutatkozás után a műsorvezető álmaikról, terveikről kérdezte őket. A folytatásban pedig az X-Faktor győztes Vastag Csaba adott koncertet.

Ezután a döntős lányok utoljára, estélyi ruhában, királynőhöz méltón jelentek meg a színpadon, így az egész estés összkép alapján hozhatta meg döntését a zsűri. A zsűri szavazatainak az összesítése alapján a második udvarhölgy Miseta Bernadett diósdi versenyző lett, az első pedig Tóth Réka Érdről. A II. Érd Szépe győztese pedig Bede Barbara lett, szintén Érdről. Az ő fejére kerülhetett fel a verseny különleges porcelánkoronája.

A gála sztárvendége Vastag Csaba volt, aki fantasztikus hangulatot teremtett, és még a közönséget is táncra bírta a széksorok között. Nem akármilyen koronát kapott a II. Érd szépe választás győztese. Ilyen korona talán még egyetlen szépségkirálynő fejére sem kerül fel a világon: ez ugyanis nem aranyból, nem is ezüstből, hanem porcelánból készült. A Zema porcelán vándorkoronát Bada Zoltán versenyalapító helyezte fel az első helyezett fejére.

A győztesek nagy értékű támogatói ajándékokat kaptak, a királynő ezen kívül pedig egy évig viselheti a legszebbnek járó koronát. Az öröm pillanatai után a művelődési központ aulájában pedig – igazodva a rendezvényhez – egy kalocsai mintás tortakülönlegességgel látták vendégül a résztvevőket.

erdszepetorta

A II. Érd Szépe versennyel kapcsolatban minden hírünket megtalálják ide kattintva!

 

fotók: Boros Sándor és Velicsek László Miklós

 

 

Címkék