Valódi segítség: coaching érdi vállalkozóknak

Az üzleti coachinggal ismerkedhettek az érdeklődő vállalkozók. Simó Károly, Érd alpolgármestere “Hosszútávfutók tervezési gyakorlata” címmel tartott előadást a város hosszútávú elképzeléseiről.

Hasonló tartalmaink:

Simó Károly előadásában vázolta a helyi gazdasági élet gerincét alkotó vállalkozói réteg lehetőségeit. – Érd gazdaságfejlesztési szempontból a nagyobb mértékű beruházások támogatását, másrészt pedig a mikro- és közepes vállalkozások lehetőségeinek az erősítését tartja fontosnak – mondta Simó Károly.

A helyi vállalkozások sikerét segítheti az üzleti coaching is: ez a cégalapítástól kezdve a sikeres működésig számos ponton segítséget jelenthet a vállalkozásoknak. Nagy Péter üzleti coach hangsúlyozta, ez egyelőre Magyarországon nem egy elterjedt módszer, de az ilyen és ehhez hasonló rendezvényeknek köszönhetően egyre többen kerülnek kapcsolatba az üzleti segítség ezen formájával. - Az üzleti coach éppen olyan, mint egy edző, aki a pálya széléről bekiabálva látja el a játékosokat különböző tanácsokkal – hangsúlyozta Nagy Péter.

Az előadás során a résztvevők üzleti témájú filmrészleteket tekinthettek meg, ezeken keresztül ismertek meg különböző üzleti szituációkat is, ezeket pedig meg is vitatták a vállalkozók az üzleti coach közreműkédésével.

Would you like to replay the video?

 

Címkék