Vállalkozók, figyelem! Érdi nyitnikék – Tavaszi Vásár és Kiállítás

Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával közösen finanszírozott, az Érd és Környéke Ipartestülettel második alkalommal közösen rendezik az ÉRDI NYITNIKÉK – Tavaszi Vásár és Kiállítás programsorozatunkra. A jelentkezési határidő: 2015. február 28. A minél jelentősebb siker érdekében a látogatók a vásár mindhárom napján ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást, vehetnek részt a különböző programokon.

Hasonló tartalmaink:

A Tavaszi Vásár és Kiállítás 2015. április 24–25–26-án Érden, a Városi Sportcsarnokban (Érd, Velencei út 39-41.) tartjuk. Az 1700 négyzetméteres vásárterületen standokon kínálják portékáikat és szolgáltatásaikat. A látogatók helyi, megyei, országos és határon túli vállalkozók termékei között válogathatnak.

A vásár színesítése érdekében számos kulturális, szakmai és gasztronómia programot kínálunk.

Idén sem marad el a látványos, jó hangulatú zenés felvonulás, a divatbemutató, de új elemként főzőversenyt is hirdetünk.

A szakmai fórumok összeállításánál fontos szempont, hogy a helyi lakosok, vállalkozások, intézmények számára hasznos információkkal szolgáljanak a szervezők.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen megjelenítené vállalkozását, vagy kiállítóként részt kíván venni, úgy erre a linkre kattintva találja a jelentkezési lapot, melynek kitöltése előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! A főzőversenyen való részvételi szándék jelzéséhez erre a linkre kattintva juthat a tájékoztatóhoz és a kitöltendő nyomtatványhoz. A jelentkezési lap/lapok kitöltését és elektronikus visszaküldését követően szíveskedjen a kinyomtatott és aláírásával ellátott jelentkezését/jelentkezéseket a tájékoztatóban megjelölt címek valamelyikére e-mail, fax, vagy postai úton eljuttatni.

Munkatársaink a jelentkezési lapon megadott e-mail címen (vagy telefonszámon) veszik fel a kapcsolatot az érdeklődőkkel.

A kiállítani, értékesíteni szándékozó vállalkozások számára 4 négyzetméter nagyságú standot biztosítunk, mely standok bérleti díját a finanszírozók átvállalják, a jelentkezők számára díjtalanul biztosítják. A központi világításon túl a standjukon plusz áramhoz való jutást igénylők számára bruttó 5.000 Ft hozzájárulási díj megfizetésével tudjuk biztosítani az áramvételi lehetőséget.

A minél jelentősebb siker érdekében a látogatóknak az idén sem kell belépőjegyet váltaniuk, a vásár mindhárom napján ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást, vehetnek részt a különböző programokon.

Az előző év értékelésekor a kiállítók részéről felmerült, hogy nagyobb kiállítói területet is biztosítsunk, díjfizetés ellenében. Kérésüket figyelembe véve kialakításra kerülnek dupla alapterületű, 8 m2-es standok, melyek bérleti díja a három napra 100.000 Ft. Az áramvételi lehetőséget és a nagyobb stand bérlésének igényét a jelentkezési lapon külön jelölni szükséges!

Jelentkezési határidő: 2015. február 28.

A jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében vizsgáljuk, elfogadásuknál előnyben részesítjük a helyi vállalkozásokat – különös tekintettel a terméket előállítókra -, kiállítókat, valamint az önkéntes kamarai tagsággal rendelkezőket. A jelentkezők megértését kérjük abban, hogy nagy létszámú, azonos tevékenységi kör megjelenítésére nem lesz lehetőség a területi korlátok miatt, ezért a szervezők a kínálat sokszínűségére törekedve állítják össze a résztvevők listáját.

 

dr. Vereczkey Zoltán
PMKIK Elnöke
Szabó István
Érd és Környéke Ipartestület Elnöke

 

A kiállítással kapcsolatos kérdéssel fordulhatnak szervezőinkhez:

 

Címkék