Benzinkútnál született meg Vince

Megindult szülés miatt, egy benzinkúthoz riasztották az Országos Mentőszolgálatot hajnalban Százhalombattáról. 40 perc alatt világra segítették az egészséges kisfiút, Vincét. 

Hasonló tartalmaink:

Mint kiderült, egy kismama a férjével éppen a kórház felé tartott, amikor a szülés folyamata felgyorsult, ezért kocsijukkal félreálltak és riasztották a mentőket.

A százhalombattai mentőállomásra érkezett kedden hajnalban a riasztás, Oláh Gábor mentőszakápoló és kollégái innen indultak az Érd határában található benzinkútra, ahonnan az apa kért segítséget a megindult szülés miatt. Nem egyedi esetről van szó, néhány héttel ezelőtt egy másik hasonló eseménynél is segédkezett a mentőszakápolóA szülés utolsó szakaszában érkezett a segítség. A helyszínre Százhalombattáról és Érdről érkező mentők a kismamát azonnal a mentőautóba fektették, ahol a mentőtiszt és csapata a hordágyon vezette le a szülést. A mintegy háromnegyed óra alatt világra segített egészséges kisfiút a Péter Cerny koraszülött-mentőjével, míg az anyukát a százhalombattai mentőgépkocsival szállították kórházba.

A mentőszakápoló elmondta, ebben az esetben a szülők nem hibáztak, ugyanis ritkán, de előfordulnak gyors lefolyású szülések, amelyekre nem lehet időben felkészülni.

Would you like to replay the video?

(Képünk illusztárció)

 

 

Címkék