Nőnapi hétvége, nemcsak nőknek!

Ha nem felejtettük el a Magyar Földrajzi Múzeum felhívására a múzeum kabalájának névpályázatára leadni ötletünket és benevezni általános iskolás gyermekünket a Csuka Zoltán Városi Könyvtár prózamondó versenyére, akkor itt az idő, hogy magunknak és családunknak keressünk programot a hétvégére.

Hasonló tartalmaink:

Akinek kisgyermeke van, ne felejtsen el megtekinteni szombaton egy tanítási napot a Bolyaiban.

Amennyiben inkább a szabadba vágynánk, akkor azt is megtehetjük a várhatóan szép szombat délelőtti időben, hiszen az Érdi Kertbarát Kör kirándulást szervez a Beliczay-szigetre. De kisgyermekes, állatos kikapcsolódásra is van lehetőség a Budakeszi Vadasparkban, ahol szombaton az önkéntes nap keretében egy kis munkáért cserébe ingyen is bejuthatunk. Regisztrálni még ma kell!

Az állatok gondozása után kisgyerekkel kitűnő programnak ígérkezik a Kamaraerdei Közösségi Ház Egyszer egy királyfi… című mesejátéka a Trambulin Színház előadásában.

Ha a napos idő ellenére mégis bent szeretnénk maradni, akkor itt az alkalom megtekinteni az első hazai Fagyifesztivált, ahol az érdi Pataki Cukrászda is képviselteti magát. De még megtekinthető Érden a Szepes Gyula Művelődési Központban Benkóczy Péter Barangolások időben és térben című kiállítása, Dr. Mezey Károly fotóiból a gyűjtemény és a Duna-Art fotóklub Bakonyi pillanatok kiállítása  valamint Sütő Róbert Config. tárlata az Érdi Galériában.

Amennyiben sporteseményre mennénk, lehetőségünk lesz rá vasárnap 16 órakor az Érd Arénában, ahol az ÉRD női kézilabda-csapatának ellenfele a TEAM ESBJERG az EHF-Kupa negyeddöntőjében.

Ha még maradt energiánk, érdemes belelendülni egy utolsó vasárnapi shoppingolásba, hiszen március 15-e után már csak néhány dél-budai pláza lesz nyitva vasárnaponként!

És a kimerítő, élménydús vagy éppen pihentető hétvége után ne feledkezzünk meg arról, hogy hétfőn a Kőrösiben az Ötórai Teaház vendége Némedy-Varga Tímea.

Minden programról részletes információkat találnak az erdmost.hu oldal Programok rovatában!


Címkék