2015-ben is Nyitnikék

Az első Nyitnikék Kiállítás és Vásár megszervezése során az volt az elsődleges cél, hogy a lakosságot és a helyi vállalkozásokat közelebb hozzák egymáshoz, ezzel is lehetőségekhez juttatva a város gazdasági szereplőit, miközben az elégedett helyi fogyasztói réteg is erősödik. A sikereken felbuzdulva idén újra: Nyitnikék!

Hasonló tartalmaink:

A tavalyi alkalom sikerrel zárult, így idén sem volt kérdéses, hogy újra megteremtik a lehetőséget a város vállalkozói számra még tágabb teret és nagyobb lehetőséget biztosítva a bemutatkozásra. Idén a tavalyinál is többen jelentkeztek a meghirdetett határidőig. Jelenleg a jelentkezők csoportosítása zajlik, mondta el dr. Kupcsokné Polyák Ágnes, Kárpát Régiós és Önkormányzati Titkár (PMKIK).

2015-ben is két helyszínen lesznek a programok, a sportcsarnokban és a szabadtéren párhuzamosan zajlanak majd az események. A külső helyszínen újításokat is terveznek a szervezők, többek között főzőversenyre invitálják a résztvevőket.

dr. Kupcsokné Polyák Ágnes hangsúlyozta, a gazdasági szempontok mellett a kultúrára is nagy hangsúlyt fektetnek. Idén is színvonalas előadásokat és fellépőket várnak a vásár színpadára, valamint az ilyen kiállításon szokásos szakmai és a látogatókat is érintő témák kapcsán fórumok is lesznek.

A vásárt idén április utolsó hétvégéjén 24-én, 25-én és 26-án tartják. Az érdeklődők mindhárom napon díjmentesen látogathatják a rendezvényt.

Would you like to replay the video?
Címkék