Hamarosan ismét NYITNIKÉK!

Május 11-13. között ötödik alkalommal nyitja meg kapuit az ÉRDI NYITNIKÉK – Tavaszi Kiállítás és Vásár, melyet a helyi önkormányzat támogatásával a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ez alkalommal is nagy előkészülettel szervez. Az Érd Aréna három napra ismét vásárterületté alakul: 150 kiállító várja látogatóit sok-sok érdekességgel.

Hasonló tartalmaink:

madar-2Kézműves termékek, csokoládék, sajtok, füstöltáruk, kozmetikumok, szappanok, táskák, textiláruk, lakásdekorációk, kerámiák, bábfigurák, könyvek, kerti grillek, kandallók, árnyékolástechnika, kovácsoltvas, fém felületkezelés, színterezés, kerti gépek, szerszámok, különböző szolgáltatások és még hosszasan sorolhatnánk a választékot.

A teljes kiállítói listát, a termékek, szolgáltatások leírását az alábbi linkre kattintva találják.

A valóban sokszínű standsorok mellett kulturális, szórakoztató programokat is kínálunk látogatóinknak. Az ünnepélyes megnyitót divatbemutató showműsor követi, melyen a Pest Megye Szépe verseny döntősei is a kifutóra lépnek. A színpadon változatos programok közül válogathatunk majd, mellette nemzetközi petanque verseny, játszóház, kézműves foglalkozás, szépészeti bemutató is a repertoár része. A nézelődés, vásárlás, szórakozás mellett jókat ehetünk, ihatunk, több finomságot kóstolhatunk.

Mindezeken felül igazi nyereményeső várja sok-sok ajándékcsomag formájában a látogatókat a naponta kétszeri nyereménysorsoláson és a tombolahúzáson. A vásári Körbe Görbe játékra jelentkezők számára is nagyszerű meglepetés vár.

A programajánlóból is látszik, hogy mindhárom napon érdemes meglátogatni a vásárt, hiszen a kiállítók felkészültsége mellett, az eseményt szervező kamara is figyelmet fordít, hogy minden korosztály jól érezze magát az ÉRDI NYITNIKÉK – TAVASZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR dús programú eseménysorozatán! A belépés ingyenes, így akár minden nap találkozhatunk!

nyitnikék 2018 szorolap (1)nyitnikék 2018 szorolap2

dr. Kupcsokné Polyák Ágnes – főszervező
PMKIK munkatársa

 

Címkék