Ötödszörre is Nyitnikék

Péntek délben elkezdődött az ötödik Nyitnikék kiállítás és vásár,  amit Érd Megyei Jogú Város önkormányzata és a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezett. A hagyományoknak megfelelően a vásárt most is az Érd Arénában és annak kertjében rendezik, ahol számtalan érdekesség várja az érdieket és a környéken élőket.  

Hasonló tartalmaink:

Az ünnepélyes megnyitó pénteken kora este volt. Köszöntőt mondott Aradszki András országgyűlési képviselő, T. Mészáros András, Érd polgármestere, valamint a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke: dr. Vereczkey Zoltán.

_MG_0174

Aradszki András üdvözölte a kiállítás sokszínűségét és a tartalmas színpadi programot. Reményét fejezte ki, hogy a kereslet és a kínálat most is megtalálja egymást. – Azt remélem, hogy a harmadik nap végén azt összegezhetjük, hogy idén is megdőlt a látogatói csúcs. Ehhez minden adott, kiváló helyszín, kiváló szervezés és kiváló portékák.

_MG_0092

T. Mészáros András a szabadkai testvérváros küldöttségét köszöntötte, akik az ötletet adták az érdi vásárhoz, hiszen a vajdasági településen már hosszú évek óta rendeznek hasonlót.

_MG_0121

A megnyitón közreműködött a Magtár Hagyományőrző Táncegyüttes, majd nagyszabású divatbemutatót is tartottak a Pest megye Szépe döntős hölgyeinek közreműködésével.

_MG_0201

A színpadon a következő két napon változatos programok közül válogathatunk majd, mellette nemzetközi petanque verseny, játszóház, kézműves foglalkozás, szépészeti bemutató is a repertoár része. A nézelődés, vásárlás, szórakozás mellett jókat ehetünk, ihatunk, több finomságot kóstolhatunk.

Mindezeken felül igazi nyereményeső várja sok-sok ajándékcsomag formájában a látogatókat a naponta kétszeri nyereménysorsoláson és a tombolahúzáson. A vásári Körbe Görbe játékra jelentkezők számára is nagyszerű meglepetés vár. A belépés ingyenes!

Szórólap---végleges-1 Szórólap---végleges-2

Címkék