Egyetlen érdi győzelem a hétvégén

 

Mint arról korábban beszámoltunk, az Érd női kézilabda csapata 28 – 20-as győzelmet aratott az EHF-Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a dán Team Esbjerg ellen, az Érd Arénában, de ez volt az egyetlen érdi siker a hétvégén.

Hasonló tartalmaink:

Labdarúgócsapatunk, az Érdi VSE a Pest Megyei Első Osztály 17. fordulójában már a félidőben 2–0-ra vezetett a vendég Üllő SE ellen, ám a második játékrészben ledolgozta hátrányát az Üllő, és 2–2-vel egy pontot szerzett az Ercsi úti sporttelepen.

Férfi kézilabda csapatunk, a Treff 07 SE az NB II Északnyugati csoportjában a tabella második helyén álló Le Belier KK Ajkához látogatott, ahol nagyarányú, 34–15-ös vereséget szenvedett, míg a junior korosztály 38–32-re kapott ki. A felnőtt csapat 14 meccs után egy győzelemmel, egy döntetlennel és 12 vereséggel állt az utolsó helyen.

Kosárlabda csapatunk pedig a Casino–Soproni Tigrisek otthonába látogatott az NB II nyugati csoportjának 17. fordulójában, ahol a tabella második helyén álló győr-mosoni csapat 108 – 89-re múlta felül a bajnokságban újonc Treff 07 SE-t.

Második vereségét szenvedte el az NB II déli csoportjában az Érd II női kézilabda csapata, amely a junior korosztály, csak az NB I mellett a harmadosztályban is szerepel. Az Érd a Batthyány Tornacsarnokban kapott ki az addig még második helyezett Dunaújvárosi KKA II-től 24–20-ra, és így átvette a vezetést az Érd II-től. Az ifjúsági csapat is a Dunaújvárosi Kohászt fogadta, ahol megsemmisítő, 45–22-es vereséget szenvedett az éllovas vendégektől.

fotó: handballerd.hu

 

Címkék