500 forintért Los Angelesbe

Érdemes lesz elmenni szombaton az A-HÍD-OSC-Újbuda–VasasPlaket férfi vízilabda mérkőzésre, mert aki jegyet vált a találkozóra, az nemes célt szolgál vele. Kétszázezer forintra van szüksége az érdi Demeter Judit speciális olimpikonnak ahhoz, hogy részt vegyen a nyári Los Angeles-i Speciális Nyári Világjátékokon, erre gyűjtenek neki sportolók és civilek.

Hasonló tartalmaink:

Demeter_JuditDemeter Judit speciális olimpikonunk 2011-ben Athénban aranyérmet nyert női párosban, bronzérmet vegyes párosban, valamint negyedik helyezést ért el egyéniben. Az utazáshoz szükséges összeget Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata és az A-HÍD-OSC-Újbuda férfi vízilabda csapata finanszírozza. Utóbbi nemrég úgy döntött, hogy a férfi vízilabda OB 1 23. fordulójában a VasasPlaket elleni hazai bajnoki mérkőzés teljes bevételét Juditnak ajánlja fel.

- Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk Juditot az újabb érmek megszerzésében. Kérjük szurkolóinkat, hogy minél többen jöjjenek el és nézzék meg a mérkőzést, így nem csak nekünk szurkolhatnak a Vasas ellen, hanem egy sikeres magyar sportoló újabb eredményes szerepléséhez is hozzájárulhatnak – nyilatkozta korábban a Nemzeti Sportnak Becsey Péter, az Orvosi Egyetem Sport Club – Újbuda szakmai igazgatója, hozzátéve: a mérkőzésre váltott jegyek 500 forintba kerülnek, de természetesen örömmel fogadnak ennél nagyobb összeget is, hogy hozzájáruljanak Judit sikereihez.

Demeter Judit megkeresésünkre elmondta: szeretne minden tollaslabda számban indulni, így női egyéniben, női párosban és vegyes párosban is rajthoz állna a júliusi Los Angeles-i megmérettetésen. Az olimpikon hozzátette: természetesen érmeket, sőt, aranyérmeket vár magától.

A speciális versenyeket szinte mindig megnyerő Demeter civil munkája mellett az érdi óvodás tollaslabdázók edzője is. Azért szerveztek gyűjtést az utazáshoz, mert Demeter Juditnak önrészt kell fizetnie a Los Angelesbe való kijutáshoz.

Címkék