Pontvesztés nélküli döntetlen

Újabb pontokat veszített labdarúgócsapatunk a megyei I. osztályban. A tavaszi idény második fordulójában az Üllőt látták vendégül az Ercsi úti pályán, ahol 2:2-es döntetlen született. Némiképp szerencse, hogy döntetlent ért el a második helyezett Vecsés is, így 11 pontos előnyünk nem csökkent.

Hasonló tartalmaink:

Szombaton délután a 17. fordulóban az Érd az Üllő együttesét látta vendégül az Ercsi úti pályán. Papp Gábor révén már a hatodik percben vezetésre tett szert az Érdi VSE, majd a 42. percben Palásthy is betalált, így 2:0-s vezetésnél mehettek szünetre az érdiek. A 60. percben szépíteni tudtak a vendégek, így nem nyugodhatott meg az Érd. A 89. percben aztán egy szögletrúgás utáni szituációból ismét eredményes volt az Üllő, így 2:2-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Would you like to replay the video?

 

Az Érd az első fordulóban vereséget szenvedett a Törökbálint otthonában, most pedig döntetlent játszott, így hat pont helyett mindössze egyest sikerült begyűjteni. Az idényt az élről kezdte az Érd. Sokan féltették a csapatot, kitart-e a lelkesedés, nem túl nagy-e az előny, nem fogják-e a fiúk elbízni magukat. Egyesek bíztak abban, hogy ez nem így lesz, úgy tűnhet, most mégis ez történt.

Némi vigaszra adhat okot, hogy a második helyezett Vecsés sem tudott győzni, ők is ikszeltek, így a 11 pontos előny megmaradt. 44 pontja van az Érdnek, 33 pedig a Vecsésnek. Szintén 33 pontos a tabella harmadik helyezettje, a Dabas. A mienk hétvégén újra itthon játszanak, a szomszédos Százhalombattát fogadják. A mérkőzést 14-én, szombaton, 15 órás kezdettel rendezik meg.

Címkék