Távozhat az Európa bajnok beálló

A Handball Montenegro értesülései szerint a szezon végén távozik Érdről Szara Vukcsevics. A montenegrói szakportál szerint a válogatott beálló két éves szerződést írt alá az Ipress Center-Vác csapatával. Az idei kiírásban 19 bajnoki mérkőzésen lépett pályára az Érd színeiben a csapatkapitány.

Hasonló tartalmaink:

A 2012-es szerbiai kontinensviadalon, hazája válogatottjával aranyéremig jutó Vukcsevics négy szezont töltött Érden – 2011-ben érkezett a Budocsnoszt Podgoricától – és szeptemberben Janurik Kingával közösen megkapta a csapatkapitányi címet is. Az idei kiírásban 19 bajnoki mérkőzésen lépett pályára az Érd színeiben – mivel a szezon elejét vállsérülés miatt kihagyni kényszerült – és ezeken a meccseken 25 gólt szerzett, valamint 2 magyar kupa meccsen négy gólt, az EHF-Kupában pedig hat meccsen négy gólt szerzett.

Az EHF-Kupa negyeddöntőinek első, 28–20-as érdi győzelemmel záruló mérkőzésén sérülést szenvedő Vukcsevics a második mérkőzésen – amelyet 29–28-ra nyert az Érd, így bejutott a legjobb négy közé – pedig kiállították, ugyanis a 38. percben harmadik kétperces kiállítását kapta, és már nem jöhetett vissza.

Vukcsevics a négy Érden töltött szezonjában kétszer harmadik lett a csapattal, míg egyszer negyedik, de még idén begyűjtheti harmadik érmét, ugyanis az Érd bejutott a bajnokság felsőházába, a legjobb négy közé.

Címkék