Újraindult a vonatközlekedés

Csütörtök este fél nyolcra megjavították a délután elromlott vasúti biztosítóberendezést a Kelenföld−Érd-alsó−Tárnok−Martonvásár szakaszon. Péntek hajnalra helyreállt  a közlekedés – közölte a MÁVINFORM. Korábban minden vonat helyett vonatpótló buszok közlekedtek. Az S36-os és a G43-as járatok csak Kőbánya-Kispest és Kelenföld között jártak.

Hasonló tartalmaink:

A Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs, illetve Dunaújváros, továbbá a Budapest–Székesfehérvár–Szombathely, a Budapest–Nagykanizsa, illetve a Budapest–Tapolca vasútvonalon csütörtök estig még jelentős késések, vonatkimaradások, ideiglenes menetrendi módosítások voltak.

Elvágtak egy kábelt

Csütörtök délután fél háromkor elromlott a vasúti jelző- és biztosítóberendezés Kelenföld és Martonvásár között, kábelelvágás miatt. Szünetelt a vonatközlekedés, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállították. A berendezést csütörtök este fél nyolcra javították meg, de a jelentős menetrendi csúszások miatt a menetrendszerű vonatközlekedést csak péntek hajnalra sikerült visszaállítani - áll a MÁVINFORM késő esti közleményében.

erd_vonatpotlo

A sorompók sem működtek. Az S36-os és a G43-as járatok csak Kőbánya-Kispest és Kelenföld között jártak. A hibaelhárítás idején nem közlekedtek a vonatpótló buszok sem a Déli és a Kelenföldi pályaudvar között.

Címkék