Hogyan válasszunk jó munkatársakat?

Bizonyára sokan voltak már abban a helyzetben, hogy állásinterjúra készülnek. Vajon megfelelek-e, vajon milyen szempontok alapján választ éppen engem a munkaadó? – gondolkozhattunk sokszor. Most megmutatjuk, mit gondolnak ők, akik a munkát adják, hogy mi számít egy főnöknek igazán. Pontosabban, hogy hogyan kellene gondolkodniuk.  

 

- Ahhoz, hogy egy munkatársi csapattal nagy dolgokat tudjunk véghezvinni – akár egy “átlagos” csapattal is – nem csak az kell, hogy jól szervezett legyen. Nem elég, hogy a munkatársaink mind jól képzettek legyenek. Nem elegendő az sem, hogy rendelkezésre álljanak a megfelelő termelőeszközök. Az is nagyon fontos ugyanis, hogy munkatársaink hogy kellően motiváltak legyenek! – mondja Laczkó Péter szervezetfejlesztési szakértő, motivációs specialista. A Legyen tiéd az Aranycsapat! című könyv szerzője szerint az emberek mindig a jó célokhoz csatlakoztak, ez az a belső hajtóerő, ami vezérel minket.

Laczkó Péter szervezetfejlesztési szakértő nem csak Ölvedi Rékának adott tanácsokat az Érd FM 101.3 műsorában. Hallgassa meg az interjút!

 

Címkék