Táncolj, mozdulj, bárhol!

Évről évre minden márciusban van egy nap és egy óra, amikor a világ országaiban önjelölt táncosok, az utca embere vagy profi táncművészek táncra perdülnek ott, ahol éppen abban a pillanatban vannak. Ez lehet egy bevásárlóközpont, egy iskolai aula, egy munkahelyi étkezde, a saját konyhánk, vagy akár egy járdasziget. Vagy éppen a Bazilika előtti tér a fővárosban… 

Hasonló tartalmaink:

Noha a flashmob lényege, hogy spontán, váratlanul történik, Ölvedi Réka, az Érd FM műsorvezetője mégis kiderítette, mikor, hol lesz legközelebb táncos villámcsődület.

Táncolj, mozdulj, bárhol! – így szól az idén tízéves kezdeményezés mottója. Egy előre meghatározott időpontban – ezúttal március 27-én, este 8 és 9 óra között: táncolj! - foglalta össze a Dance Anywhere néven indult kezdeményezés lényegét Gui Angéla, az Országos Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központjának vezetője. 

Idén az Egészségfejlesztési Intézet szervezetten csatlakozik az eseményhez: a Bazilika előtt várnak mindenkit, hogy táncoljon Angyal András zumbaoktatóval és – a Facebookon eddig jelentkezők számát tekintve – még legalább ezer, a mozgást szerető emberrel.

A Mozgás Éjszakája egyébként június 27-én lesz, a március 27-i program egyfajta bemelegítő az egész éjszakás tánc előtt.

Hallgassa meg a táncra invitáló interjút!

Címkék