Bántalmazás okozta a halálát

A Pest megyei rendőrök a lakosság segítségét kérik. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségre 2015. március 3-án a délelőtti órákban érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Érden, a Budafoki út mögötti Sulák-patakban a bejelentő egy holttestet talált. Az Érdi Rendőrkapitányság által lefolytatott közigazgatási hatósági eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő az idegenkezűséget nem zárta ki, ezért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indított. Az eljárás során az elhunyt férfi személyazonosságát ez idáig nem lehetett megállapítani.

A patakban talált férfi 30-40 év közötti, 173 centiméter magas. A megtalálásakor 41-es méretű cipő volt rajta. Az elhunyt személynek több foga hiányzik, jobb oldali kulcscsontja törött, melyet 9 csavarral rögzített orvosi fémlap fog össze. Ruházatában néhány száz forintot találtak a rendőrök, de az azonosítását segítő iratok nem voltak nála.

Az elhunyt férfi által viselt ruházatról és a megtalálás helyszínéről fényképfelvételek készültek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható ruházatot felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu

 

Címkék