Két író meg egy festő a Pódiumon

A Pol-Art Alapítvány Pódium-estjén a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban három alkotó mutatkozott be, egy festőművész és két író.

Hasonló tartalmaink:

A Poly-Art Alapítvány rendszeresen lehetőséget biztosít tagjainak arra, hogy nagyobb közönség előtt is bemutatkozzanak és legújabb alkotásaikat megismertessék az érdeklődőkkel. A legutóbbi Pódium-esten dr. Karácsony István onkológus a „Szeparémtól délre” és a „Mosolyszünet” címmel megjelent köteteit vehették kezükbe az érdeklődők. Az író elmondta: mindkét kisregénye vidám hangulatú, humoros történet: az alap mindig a nő és a humor, ebből adódik a pár órás öröm, amit okozni tud műveivel.

Habos László szintén legújabb kötetét mutatta be az érdeklődőknek. Válogatott verseit Elengedett kézzel címmel szedte kötetbe. A versek szerelmes, természeti és istenes versek, amelyekkel, mint fogalmazott, az élet nagy kérdéseire próbál sajátos választ adni.

Az esten Benkóczy Péter  festőművész néhány képét is megtekinthették az érdeklődők. Benkóczy Péter arról beszélt az érdeklődőknek, hogy mi ad ihletet festészetéhez, és milyen témákat dolgoz fel szívesen. A magyar tájakat festi szívesen, mint mondta, a régi Magyarország tájait. Az erdélyi művésztelepen rendszeresen részt vesz, hogy megörökítse a régi emlékeket, a házakat, a mezőgazdasági kultúra emlékeit, amelyek pár év múlva talán már nem is lesznek.

Az estet a Vörösmarty Mihály Gimnázium diákja, Keresztes Hanna énekműsora színesítette.

Would you like to replay the video?

 

Címkék