Projektbemutatón az Érdi Rendőrkapitányság

Projektbemutató keretében ismertették a szakemberek az új Érdi Rendőrkapitányság építésének terveit, részleteit a Polgármesteri Hivatalban.

Hasonló tartalmaink:

A tájékoztatón dr. Bács István és Simó Károly alpolgármesterek mellett dr. Aradszki András országgyűlési képviselő is részt vett. A kivitelezési munkálatok a tervek szerint már ősszel megkezdődnek, a beruházás összesen 1,2 milliárd Ft-ba kerül – hangzott el a megbeszélésen.

Would you like to replay the video?

Régi vágya volt már a városnak, hogy egy új, korszerű rendőrkapitányság épüljön Érden. Az önkormányzat és a kormány közös vállalása volt a hamarosan megvalósuló beruházás – mondta el a projektbemutatón dr. Aradszki András. Majd hozzátette, hogy tavaly fogalmazódott meg a beruházás szükségessé válása, majd ősszel döntött a parlament arról, hogy megteremtse ennek a beruházásnak a fedezetét.

A város vezetése is fontosnak tartja, hogy a rendőrök jobb körülmények között tudják mindennapi munkájukat elvégezni, amelynek köszönhetően erősödhet Érd közbiztonsága is – hangsúlyozta dr. Bács István. Az alpolgármester elmondta, hogy az új rendőrkapitányság megépítésével egy időben a környezet is megújul, folytatódik a Múzeum sétány.

A tervek szerint már idén szeptemberben megkezdi a kivitelező az új rendőrkapitányság megépítését. A munkálatokkal várhatóan a kezdéstől számított másfél éven belül végeznek a szakemberek – hangzott el a projektbemutatón.

fotók: Boros Sándor

Címkék