Már tisztább az érdi Kiserdő

Tavaly 40 tonna szemetet szedtek össze, míg idén a Kiserdőben több mint kétkonténernyi ipari szemetet, építési törmeléket gyűjtöttek: a Takarítsuk ki a várost! programban önkéntesek, a környékbeli lakosok, az Érdi Környezetvédő Egyesület, a Nagycsaládosok Egyesülete, a Fidesz Zöld Tagozat, a polgárőrség, a rendőrség és az érdi közterület-fenntartók is segítettek.

Hasonló tartalmaink:

A Zólyomi utca és Visegrádi utca kereszteződésénél lévő kiserdőben az ipari szemét és építési törmelék mellett autóalkatrészeket, palaanyagot is találtak. A szombati akcióról folyamatosan beszámolt az Érd Fm is. Az akció eredményeiről Nagy Emese kérdezte Bada Zoltánt. Hallgassa meg interjúnkat! 

Korábban Bada Zoltán, a Fidesz Zöld Tagozatának elnöke arról tájékoztatott, hogy elindul az éjjel-nappal hívható telefonszám, amelyre várják a bejelentéseket az illegális szemétlerakásról. Legutóbb Bada már azt mondta, hogy Ófaluból, valamint Törökbálint és Érd határán levő kiserdőről is kaptak már bejelentést.

Legközelebb ehhez hasonló takarító akció május 15-17. között lesz: akkor a TeSzedd! mozgalom keretében lehet majd rendet tenni. Az akcióhoz a szelektalok.hu/teszedd oldalon regisztrálva lehet csatlakozni.

Would you like to replay the video?

Jelentse be!

Ha illegális szemétlerakást észlel a városban, az alábbi telefonszámokon, illetve email-címen tehet bejelentést 0-24 óráig:
06-30/2000-890
06-30/621-2596
lumabt@t-online.hu

Címkék