Kós Károly Kupa

A Kós Napokon első alkalommal rendezték meg a Kós Károly Kupa labdarúgó tornát, a régió középiskoláinak csatáját az Ercsi úti műfüves pályán.

Hasonló tartalmaink:

Hagyományteremtő szándékkal indult útjára a Kós Napok keretin belül a régió középiskoláinak csatája, a Kós Kupa. A tornát rendező Kós Károly Szakképző Iskola mellett az Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium, a Vörösmarty Mihály Gimnázium, valamint a Százhalombattai Széchenyi István Szakközépiskola és Gimnázium csapatai vettek részt. A tornát körmérkőzéses formában bonyolították le, így minden csapat három mérkőzést játszott.

A cél az, hogy a környék középiskoláinak tanulói jobban megismerhessék egymást. 11-12. évfolyamos diákoknak írták ki a kupát, mert a végzősöknek ez egy utolsó találkozási lehetőség, a 11-esek számára pedig a hagyományteremtés a cél. Az érdi szakképző iskola tanulói az ercsi úti pályán tudtak készülni – mondta el Weszprémy Barna, a Kós Károly Szakképző Iskola igazgatója.

Az első helyet végül a százhalombattaiak szerezték meg, veretlenül,a maximálisan megszereztető 9 ponttal, 16:6-os gólaránnyal hódították el a Kós Kupát. Második helyen a 4 ponttal a Gárdonyi csapata végzett. A Kós Károly Szakképző Iskola 2 pontot szerzett, így harmadik helyen végzett. A Vörösmartynak ezúttal be kellett érnie a negyedik hellyel, helyezésük ellenére a legkevesebb kapott góllal ők büszkélkedhettek.

Would you like to replay the video?
Címkék