Hulladékért facsemetét

Hulladékért facsemetét elnevezéssel különleges csereakciót hirdetett Kopor Tihamér képviselő Érdligeten, a 6. számú választókerületben. Aki szombaton délelőtt a Duna utca, Temes utca kereszteződésébe egy zsák szelektíven gyűjtött hulladékot vitt, az cserébe egy gyümölcsfát kapott.

Hasonló tartalmaink:

vlcsnap-2015-04-20-14h59m18s150

Az szelektíven összegyűjtött hulladékért cserébe minden érdeklődő egy facsemetét kapott az Elvira-majori gyümölcskutató intézet jóvoltából. Kopor Tihamér, a 6. számú választókerület képviselője elmondta, hogy az akcióval fel szeretnék hívni a figyelmet a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára és szaporítani szeretnék a gyümölcsfák arányát a településen.

Az akció helyszínére T. Mészáros András is kilátogatott, aki támogatja a kezdeményezést. A polgármester ennek kapcsán elmondta, hogy amennyiben lehetőség adódik, jövőre az egész városra kiterjesztik a programot.

A délelőtt folyamán sokan érkeztek a helyszínre hulladékkal teli zsákokkal, majd távoztak választhatóan alma-, körte-, cseresznye-, meggy- vagy barackfával.

Would you like to replay the video?
Címkék