Új járda épül a Sárd utcában

Régi várakozás Érdligeten a Sárd utcában, hogy a gyalogosok végig jó minőségű járdán közlekedhessenek. Kopor Tihamér a terület önkormányzati tisztségviselője képviselői kerete terhére felkérte az ÉKFI munkatársait a munka elvégzésére.

Hasonló tartalmaink:

A képviselő a közösségi oldalán osztotta meg az információt, miszerint hétfőn el is kezdték a járdaépítést a Sárd utcában.  A tervek szerint a Tétényi utcától indulnak a munkák és folyamatosan haladnak a Nyitra utca irányába.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A hét elején a földmunkákat végzik

 

Kopor Tihamér tájékoztatása szerint a képviselői keretet az elmúlt években is ennek a területnek a fejlesztésére (konkrétan csapadékvízelvezető árkok építése és betonburkolása, átereszek, kapubeállók kialakítása) fordította, az idei munkák egy már évek óta tervezett és fokozatosan megvalósult program részei.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Egy régi járdaszakasz: porlad, és benőtte a gyom. Hamarosan itt is megújul a gyalogjáró

 

A képviselő arról is értesítette az érdieket, hogy az elmúlt évekből még három utca csapadékvíz elvezetése van hátra Érdligeten, ezért a maradék összeget fordítja a járdaépítésre. – Amennyiben az idei keret nem fedezi a két munka költségeit, a járdaépítés jövőre is folytatódik és be is fejeződik.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Az új járda szélesebb, ezáltal kényelmesebb is lesz

 

A járda 1.5 méter széles lesz, a kerítésektől közvetlenül indul. Anyaga viacolor, (vagy díszburkolat), ami azért jó dolog, mert ha bármikor szükséges a járda megbontása, nyom nélkül visszaállítható az eredeti állapot.

Címkék