Idős férfit raboltak ki százhalombattai lakásában

Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G.-né Ny. Ibolya 44 éves ercsi lakos ellen. Az érdi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.

Hasonló tartalmaink:

 

szbattapol1

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves nő – ez idáig ismeretlen – társával együtt 2014. április 3-án 14 óra körüli időben megjelent egy százhalombattai lépcsőházban, ahol az egyik lakásba becsengettek. Az ajtót nyitó 86 éves férfit minden előzmény nélkül belökték a lakásba, ahol a 44 éves nő a sértett nyakába ugrott, míg társa értékek után kutatott. G.-né Ny. Ibolya és a sértett dulakodni kezdett, melynek során a gyanúsított a nála lévő gázspray-vel lefújta a bácsit. Ekkor a nő ismeretlen társa a lakásból megszerzett készpénzzel el tudott menekülni a helyszínről, azonban a gyanúsítottat az idős férfi visszatartotta.

A sértett kiabálását a lakás ablaka alatt tartózkodók meghallották, akik a segítségére siettek és értesítették a rendőrséget.

szbattapol2

 A helyszínre kiérkező járőrök a lakásban találták az ercsi nőt, aki még ekkor is dulakodott a sértettel és a rendőrökkel sem volt együttműködő. Az asszonyt végül az egyenruhások elfogták és az Érdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság egy nappal később elrendelte G.-né Ny. Ibolya előzetes letartóztatását.

A gyanúsított ellen folytatott büntetőeljárást az Érdi Rendőrkapitányság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

police.hu

Címkék