Döntetlennel maradt a különbség

Az Érdi VSE labdarúgó csapata a Pest Megyei első osztály 23. fordulójában a tabella tizenötödik helyén álló Hévízgyörk SC otthonában játszott 1–1-es döntetlent.

Hasonló tartalmaink:

Az őszi szezont remekül záró, tizennégy győzelemmel és egy döntetlennel, azaz a maximálisan megszerezhető negyvenöt pontból negyvenhármat megszerző Érdi VSE pocsék tavaszt nyújt. 2015-ben már nyolcadik meccsét játszotta a hétvégén Limperger Zsolt együttese, amely a tabella tizenötödik helyén álló Hévízgyörk SC otthonában is csak egy 1–1-es döntetlent ért el a megyei bajnokságban.
Jól kezdték a találkozót a vendégek, ugyanis a tizennegyedik percben a csapatkapitány Kovács Béla szerzett vezetést, ám a 45. percben egyenlítettek a hazaiak. A második játékrészben, az 55. percben emberelőnybe kerültek az érdiek, de nem sikerült begyötörniük a három pontot jelentő találatot, így 1–1-es döntetlennel zártak.
Az előbb említett őszi adatokat alapul véve az eddigi nyolc meccsén huszonnégy pontot szerezhetett volna az Érdi VSE, ám ennek kevesebb, mint a felét, tizenegyet sikerült gyűjtenie Limpergeréknek, igaz két győzelem mellett ötször játszottak döntetlent és csak a tavaszi nyitófordulóban, a Törökbálint otthonában kaptak ki.
Az Érdi VSE előnye viszont maradt hét pont a tabella élén, ugyanis a második helyezett Dabas-Gyón és a már negyedik helyezett Vecsés is ikszelt, míg a Tura csapata 4–0-ra nyert, így ő jött fel a harmadik helyre.

Az Érdi VSE a 24. fordulóban szombaton (április 25.) a Gödöllői SK-t fogadja 16:30-tól.

A 23. forduló eredményei a Pest Megyei első osztályból:
Hévízgyörki SC–Érdi VSE 1–1
Viadukt SE-Biatorbágy  –Százhalombattai LK 2–1
Gödöllői SK–Törökbálinti TC  2–1
Üllő SE–Tápiószecső FC 0–1
Taksony SE–Nagykőrösi Kinizsi TL FC 2–2
Pilisszentiván SE–Dabas-Gyón FC 0–0
Pilisi LK-Legenda Sport–Vecsési FC 1–1
Örkény SE–Tura VSK   0–4

NB III, Nyugati csoport, 23. forduló:
Diósdi TC-SELECT–Újbuda FC 1–0
Budaörs–Tatabánya FC 1–1

Pest Megyei II. Osztály, 23. forduló:
Ürömi SC–Tárnok KSK 2–1
A Sóskút SE szabadnapos volt.

Címkék