Az IPOSZ elnöke folytathatja a munkát

Az Érd és Környéke Ipartestület tisztújító közgyűlését tartották, melyre négyévente kerül sor.

Hasonló tartalmaink:

Csóli Csaba értékelte az elmúlt négy év munkáját, rávilágított arra, hogy napjainkban nehéz helyzetben vannak a vállalkozók, mennyire sikerül megmaradniuk és eredményeket elérniük a gazdasági életben. A szervezet ügyvezető igazgatója hozzátette, az ipartestületet az állandóság jellemzi, a hozzávetőlegesen 400 fős taglétszám tekintetében nem volt csökkenés az elmúlt években és ez mindenképpen pozitív.  Az ipartestület munkája során az érdi vállalkozók érdekképviseletét is ellátja, szakmai jellegű kérdések tekintetében is ad támogatást a tagoknak.

Az elmúlt évek pénzügyi beszámolója alapján Szabó István elnök többek között elmondta azt is, hogy évről évre egyre nehezebb feladatot jelent az ipartestület működtetése. De nagy szükség van rá, hiszen így tudják a helyi vállalkozókat megismertetni a helyi lakossággal.

A tisztújító ülésen a megjelent 54 küldöttből ötvenen szavaztak Szabó Istvánra, így az eddigi elnök folytathatja a 2011-ben megkezdett munkát. Az Ipartestület két alelnöke pedig Hancsovszki János és Turáni Antal lett. 

Would you like to replay the video?
Címkék