Mikulások mindenütt Érden
Mikulások mindenütt Érden

Ma Mikulások fogadták a gyerekeket Érden a Főtéren, az óvodákban és iskolákban, de a nagy öreg az Érd és Környéke Ipartestülethez is ellátogatott.

Hasonló tartalmaink:

Mikulások a főtéren

December 6-a alkalmából a Fidesz helyi szervezetének mikulásai meglátogatták a gyerekeket a város főterén. Antunovits Antal (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő és barátai négy éve találták ki, hogy télapó ruhába bújva örvendeztetik meg a fiatalabb korosztályt. Azóta minden évben Miklós napján Antunovits Antal mellett Fazekas József ,Demjén Attila és Bada Zoltán osztanak szaloncukrot az érdi gyerekeknek.

Egymás után érkeztek a csoportok az érdi óvodákból, hogy a gyerekek személyesen is találkozhassanak a Mikulással. A négy télapó idén sem érkezett üres kézzel, de, mielőtt megnyitották volna puttonyaikat, versek és dalok formájában az ovisok is átadták ajándékaikat a Mikulásnak.

Fotók: Boros Sándor

A helyi Fidesz kezdeményezéséhez a párt ifjúsági tagozata is csatlakozott. Az érdi Fidelitas mikulásai a Bem téren és környékén lepték meg a járókelőket.

Mikulás a Tállya utcai Óvodában

Többek között a Tállya utcai Óvodába is ellátogatott a Mikulás délelőtt a gyerekekhez. Az óvodások rövid műsorral köszöntötték a nagyszakállút, aki viszonzásképpen megajándékozta gyerekeket. Az ajándékhoz egy érdi vállalkozó is hozzájárult, amelyet Kopor Tihamér képviselő vitt el az intézménybe.

Mikulás az Ipartestületnél

Az Érdi Ipartestülethez már a hétvégén megérkezett a Mikulás. A gyerekek ez alkalommal egy zenés előadást nézhettek meg, majd a résztvevők a Mikulástól ajándékcsomagot kaptak.

Címkék