A Carcassonne nyerte a zsíroskenyeret

Szombaton rendezték meg a Bolyai János Általános Iskola tornatermében a VII. Zsíroskenyér Kupát. A vegyes röplabda szabályai szerint zajló tornán 8 csapat vett részt. A győzelmet a Carcassonne csapata szerezte meg.

Hasonló tartalmaink:

Would you like to replay the video?

A Zsíroskenyér Kupát évekkel ezelőtt azért indították útjára, hogy versenyzési lehetőséget biztosítsanak a szervező, Delta Röplabda Sportegyesület amatőr röplabdázóinak is. Idén már a hetedik Zsíroskenyér Kupára került sor, amelyen 8 csapat vesz részt Dömötör László szervező elmondta, hogy jelentkezés alapján lehet részt venni a versenyen, ahol a vegyes röplabda szabályai szerint játszottak a felek.

A rendezvényre már nem csak Érdről és Budapestről érkeznek csapatok, hanem Gödöllőről és Ráckevéről is voltak játékosok, Gáspár Ferenc és csapata pedig Dömsödről utazott Érdre, immáron másodszor.

A 8 csapatot két négyes csoportba osztották, ahol körmérkőzéses formában mérték össze erejüket. Ezt követően pedig a csoportokban kialakult sorrend alapján dőltek el a végső helyezések. A csoportelsők játszhatták a döntőt, a csoportban második helyezést elértek pedig a bronzéremért léptek pályára.

Az első helyet végül a Carcassonne szerezte meg, második helyen a Gémkapocs végzett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Hálatársak csapata állhatott fel.

Címkék