Így juthat el Érdről bevásárlóközpontokig

A kivitelező az M0 bővítése miatt 2015. május 8-án, pénteken lezárta az M1 felé vezető bal pályán lévő bevásárló központi csomópont kihajtó ágát. A lezárás az új bal pálya forgalomba helyezéséig, várhatóan július végéig lesz érvényben. 

Hasonló tartalmaink:

A bevásárlóközpont (volt Cora, most Auchan) az alábbi útvonalakon keresztül közelíthető meg:

- Budapest felől javasolt az M1/M7 közös szakasztól az M1 autópálya – M0 autóút útvonalat választani.

- Az M1 autópályáról érkezők az M0-n keresztül (M0 jobb pálya felől) a bevásárlóközpontot továbbra is megközelíthetik.

- Az M0-n az M7 autópálya felől érkezőknek a lezárt csomóponti kihajtónál tovább kell haladniuk az 1. sz. főútig, ahol a körforgalomban visszafordulva a másik pályaoldalra, elérhetik a bevásárló központot.

A kivitelezési munkálatok miatt várhatóan nyár közepéig az alábbi állandó forgalomkorlátozásokra kell számítani a szakaszon:

- M7 autópálya felől nem lehet kihajtani a 2 km csomópontban a bevásárló központ felé. Terelőút az M0-1. sz. főúti csomópont körforgalmán keresztül, sárga terelőtáblákkal jelezve.

- Az M0 2 km csomópontból nem lehet felhajtani az autóútra M1 felé. Terelőút az M0-M7 csomóponton keresztül sárga terelőtáblákkal jelezve.

- Az M1 csomópont előtt belső sáv zárás és sávelhúzással a forgalom 1 sávon haladhat.

- Az M1 autópályára egy ideiglenes csomóponti ágon keresztül lehet eljutni.

Az M0, M7-M1 közötti 2,7 km hosszú szakaszán a meglévő 2×2 sávos autóút forgalmának folyamatos fenntartása mellett, a bal pálya kiépítésével 2×3 sávot és egy leálló sávot alakítanak ki.

A fejlesztés eredményeként 2015 őszétől az M3-as irányába 3 forgalmi sáv+leálló sávot, illetve Győr irányba szintén 3 forgalmi+leállósávot használhatnak az autósok.

Az M1-M7 közötti fejlesztés a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. beruházásában 85% uniós és 15% hazai forrás felhasználásával valósul meg, a BETONÚTÉPÍTŐ Zrt. kivitelezésében, nettó 6.074.631.044 forint értékben.

Címkék