Nagyértékű autót lopott, elfogták

A Pest megyei és a budapesti rendőrök összehangolt intézkedése nyomán, Budapesten fogtak el egy férfit, aki a gyanú szerint szerdán este Törökbálintról lopott el egy Mercedes személygépkocsit.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 44 éves budapesti férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. november 14-én este egy törökbálinti ingatlan előtt leállított Mercedes gyártmányú személygépkocsit lopott el, majd azzal Budapestre hajtott. A bűncselekmény bejelentését követően a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Budapesti Rendőr-Főkapitányság (BRFK) Tevékenység-irányítási Központjai összehangolt intézkedés keretében kezdték meg a lopott jármű felkutatását, amelynek eredményeképpen a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai észlelték, és megpróbálták megállítani a keresett gépkocsit. A jármű vezetője a rendőröket látva megkísérelte kivonni magát az ellenőrzés alól, nagy sebességgel menekülni kezdett. Ezután a 44 éves férfi a XVI. kerületben egy zsákutcába hajtott a lopott autóval, majd gyalogosan próbált továbbmenekülni, és egy erdős részen elbújni a rendőrök elől. A körzeti megbízottak gyalogosan is követték, majd elfogták.

A férfit előállítását követően az érdi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az üggyel összefüggésben, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2018. november 16-án elrendelt.

(police.hu)

Címkék