Kézilabdában a Batthyánysok a legjobbak

Csütörtökön rendezték meg a Suli Kézilabda Utánpótlás Program záró fordulóját a 4-5-6. osztályos tanulók számára. A háromfordulós  bajnokság végső állomásán közel 200 gyerek versenyzett. Mind a fiúk, mind a lányok között a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola csapat bizonyult a legjobbnak.

Hasonló tartalmaink:

2011-ben azzal a céllal indult útjára a Suli Kézilabda Utánpótlás Program a városban és a környező településeken, hogy a diákok az iskolai oktatás keretein belül ismerkedhessenek meg a kézilabdával, annak szabályaival és szépségeivel. Csütörtökön a véndiák tornára került sor azon a gyerekek részvételével, akik kezdetektől részesei a programnak.

A záró fordulóra 9 iskolából 9 fiú és hét lány csapat versenyzett, közel kétszázan mérették meg magukat.

A tornát a lányoknál a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola csapata nyerte meg, második helyen a Kőrösi végzett, míg a harmadik helynek a Bólyai Iskola tanulói örülhettek. A fiúk között  szintén a Batthyány bizonyult a legjobbnak, a Bólyai Iskola a második helyen végzett, míg a Sóskúti Andretti Károly Általános Iskola tanulói harmadik helyezést értek el. A torna végeztével minden csapat emléklapot vehetett át a felnőtt NBI-es csapat játékosaitól. Az első három helyezett fiú illetve lány csapat tagjainak nyakába érem került. 

Would you like to replay the video?
Címkék