Nyári gyermekétkeztetés és közmunkaprogram Tárnokon

Tárnok Nagyközség Önkormányzata pályázatot nyújt be a nyári gyermekétkeztetésre, a kormány közmunka- és tűzifaprogramjára is.

Hasonló tartalmaink:

Több pályázaton is indul Tárnok Nagyközség Önkormányzata – számolt be híradónknak Szolnoki Gábor. A település polgármestere elmondta, hogy a képviselő-testület döntése értelmében pályázatot nyújtanak be többek között a nyári gyermekétkeztetésre és a közmunkaprogramra is. A képviselő-testület rendkívüli ülésen döntött arról, hogy a település indul az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatán, ahol a nyári étkeztetés megszervezéséhez lehet anyagi támogatást nyerni.

Az önkormányzat a döntés értelmében pályázatot nyújt be 50 gyermek 43 napig történő nyári étkeztetésére – mondta el Szolnoki Gábor. A polgármester hozzátette, hogy jelenleg 325 gyermek részesül rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben Tárnokon.

A település a közmunkaprogramra is pályázatot  nyújt be, amely 10 főt céloz meg. A programban résztvevők a csatornázást követő útépítésen dolgoznának valamint karbantartási munkálatokat végeznének a tervek szerint.

Tárnok önkormányzata emellett a kormány tűzifaprogramjára is pályázik, amelynek keretében a rászorulókat segítenék majd a fűtési időszakban.

Would you like to replay the video?
Címkék