Vigyáznak a csatornára

Megtartotta idei küldöttgyűlését az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat szerdán este a Polgárok Háza dísztermében. Az ülésen a tagok elfogadták a Társulat 2014. évi beszámolóját és a 2015.évi pénzügyi tervét is. Mindemellett tájékoztatót hallhattak a beruházás „A” és „B” programjának előrehaladásáról is.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat minden évben – a küldötteken keresztül – az érdi ingatlantulajdonosoknak beszámol arról, hogy a csatornázási programban milyen előrehaladás történt. Az ülésen a projekt „A”, „B” és kiegészítő programjáról is tájékoztatás hangzott el. Ennek kapcsán Simó Károly alpolgármester (Fidesz-KDNP) a Társulat elnökhelyettese elmondta: az ingatlantulajdonosok többsége határidőre benyújtotta a rákötési kérelmet és elindította a csatlakozást.

A küldöttgyűlésen a házi átemelőkről is szó esett. Ennek kapcsán elhangzott: a pénzügyi fedezet megvan arra, hogy ezeket a társulat megvásárolja.

Az elkövetkezendő időszak hátralévő teendőiről is szó esett az ülésen, így Simó Károly elmondta: a „B” program keretében több helyen útépítési munkálatok lesznek, amelyek megóvják a már elkészült csatornahálózatot.

Az ülésen a tagok mindemellett elfogadták a Társulat 2014. évi beszámolóját és a 2015.évi pénzügyi tervét is.

Would you like to replay the video?
Címkék