Gyereknapi kavalkád Érden és környékén

Május utolsó vasárnapja gyereknap. Illetve jobban gyereknap, mint az összes többi, mert a felnőttek ilyenkor aztán tényleg kitesznek magukért! Például jobbnál-jobb programokat szerveznek a gyerekeknek, akiket csak el kell vinni az érdeklődési köre szerinti, legközelebbi helyszínre, és szabadon engedni. Kinek a tűoltószertár, kinek a sárkány, kinek a mentőautó, kinek a koncert, kinek az aszfaltrajz, kinek a minyonevő verseny. Az alábbi összefoglalót átböngészve minden gyereknek megtalálhatjuk a kedvére valót!

Hasonló tartalmaink:

A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint tulajdonképpen nem is lesz rossz idő. Napos-felhős, legfeljebb néha egy-egy zivatar. Az meg elmegy hamar. A pontosabb előrejelzésért ide érdemes kattintani!

Érdi gyereknap

2015. május 31-én 10-16 óráig Érd Főterén és a Földrajzi Múzeum kertjében Érdi Gyermeknap a legkisebb és a nagyobb gyerekek örömére!

Részletek: http://erdmost.hu/programok/programok/erdi-gyermeknap/

Hallgassa meg interjúnkat a szervezővel!

Szalóki Ági, a sárkány és a kockák

Izgalmas ingyenes gyereknapi programsorozat várja azokat, akik május 30-án délelőttől a Savoya Park programját választják. Az idelátogatók egy különleges világba csöppenhetnek: megküzdhetnek a Sárkánnyal, s megmutathatják bátorságukat egy hétpróbás ügyességi vetélkedő keretében; különböző kézműves foglalkozásokon maradandó ajándékot készíthetnek; aki pedig inkább a csendes szemlélődés híve lenne, számukra 11 órától az Űr-Zűr produkció, illetve 15 órától Szalóki Ági fellépése nyújt kikapcsolódást.

Részletek: http://erdmost.hu/programok/programok/gyereknap-savoya-park/

Nyitott szertárkapuk

Idén május 31-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és annak területi, helyi szervei katasztrófavédelmi gyermeknapot tartanak. Az Érd Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság valamint a Törökbálint Katasztrófavéldelmi Őrs is látogatható az alábbi időpontban.A program célja a gyermekek és általuk a családok biztonságkultúrájának növelése, a hivatásos és önkéntes katasztrófavédelmi szervezetek mindennapi tevékenységének és életének bemutatása, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának és a katasztrófavédelmi közösségi szolgálatnak a népszerűsítése.

Részletek: http://erdmost.hu/programok/programok/nyitott-szertarkapuk-gyermeknap-alkalmabol/

Hallgassa meg interjúnkat a szervezővel!

 

Kék Géza kitett magáért

Városi Gyereknap lesz Diósdon is. Többek között: ugrálóvár, tűzoltó-rendőr és mentőautó megtekintése, kipróbálása, állatsimogató, baranta bemutató, gyerekjóga, szörp, lufi, zsíros kenyér, palacsinta, a 7 próba állomásai értékes nyereményekkel. Lesz még perec-és minyonevő verseny, aszfaltrajzverseny, kézműveskedés és sok meglepetés. Szervező a Kék Géza Művház, helyszín a városközpont.

Részletek: http://erdmost.hu/programok/programok/gyereknap-diosdon/

Címkék