Óvodai szakmai napok Tárnokon

Az Óvodai Szakmai Napokat kilencedik alkalommal rendezik meg Tárnokon. A rendezvénysorozat célja, hogy bemutassák a szülőknek és az érdeklődő lakosoknak azt a szakmai munkát, amelyet az év során végeznek az óvónők az intézményben.

Hasonló tartalmaink:

Idén immár 9. alkalommal vette kezdetét az Óvodai Szakmai Napok rendezvénysorozata Tárnokon. A program nyitó eseményét kedden délután tartottak a település Művelődési Házában. Az egy héten át tartó program során más és más műsort mutatnak be a gyerekek Ének, mese és vers színesíti a rendezvényt.

A rendezvény kapcsán Szolnoki Gábor polgármester elmondta, hogy Tárnokon évről évre sok gyermek születik, így folyamatosan szükség van az óvodai férőhelyek bővítésére. Egy intézmény van, de négy helyszínen van óvoda, így mindenki a legközelebbibe tudja járatni gyermekét.

Ezen az egy hétig tartó fellépés-sorozaton minden óvodás csoportnak lehetősége van szerepelni és az óvónőknek jó alkalmat ad a tapasztalatcserére is – hangsúlyozta az óvodavezető, Halmosné Liebhauser Szilvia.

Morvainé Pintér Ágnes a Szülői Szervezet elnöke elmondta, hogy a szülők számára is hasznosak ezek az alkalmak, hiszen betekintést nyerhetnek gyermekük mindennapjaiba és láthatják, hogy mennyi mindent tudnak már.

Would you like to replay the video?

Címkék