Vásári veszélyek

Szombaton ismét megrendezték a Mezőföldi vásárt. A néptánc- és kézműves fesztiválon bemutatókkal, gyermekprogramokkal, koncertekkel, táncházzal és kézműves vásárral várták a látogatókat. A rendezvény biztonságát az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai biztosították, kiemelt figyelmet fordítva a fiatalokra is – mondta el az Érd TV híradójának Nogula Tamás, a Közrendvédelmi Osztály vezetője.

Hasonló tartalmaink:

Évek óta megrendezik városunkban a Mezőföldi vásárt, idén június 6-án, szombaton 14 órától vette kezdetét a néptánc- és kézműves fesztivál. Ez alkalommal is kiemelt biztosítási terv alapján készültek az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai a rendezvényre – mondta el Nogula Tamás. A Közrendvédelmi Osztály vezetője hangsúlyozta: itt is kiemelt figyelmet fordítanak a 18. életévét be nem töltött személyek ellenőrzésére is.

Nogula Tamás hozzátette: az a személy, aki kiszolgálja a 18 év alatti fiatalokat, pénzbírsággal sújtható, illetve az ellenőrzést végző egyéb szervek be is vonhatják a vendéglátó ipari egység hatósági engedélyét.

Would you like to replay the video?
Címkék