Én eladnám. Te megvennéd?

A Szepes Gyula Művelődési Központban havonta megrendezésre kerülő Baba-mama börzén jó minőségű baba-, és kisgyermek ruhák közül válogathattak az érdeklődők.

Hasonló tartalmaink:

Hosszú évek óta rendszeresen megszervezik a baba-mama börzét a Szepes Gyula Művelődési Központban. A vásárt eladóként és vásárlóként is mindig igen sokan felkeresik. A börzére ez alkalommal nemcsak Érdről, hanem a környező településekről, sőt Budapestről és Dömsödről is érkeztek árusok.

Bakó Beatrix szervező elmondta, hogy a börzén az érdi anyukáknak lehetőséget adnak arra, hogy eladhassák feleslegessé vált, jó minőségű és állapotú gyermekruháikat. De lehetőséget biztosítanak azok számára is, akik nem tudnak új ruhát, üzletben vásárolni gyermeküknek, hiszen itt kedvező áron, helyben hozzájuthatnak a megfelelő termékhez.

A börzén általában csecsemőknek való ruhákat keresnek a vevők, azonban a kínálatban nagyobb gyermekekre való ruhák is találhatók. A szervező elmondta, nagyon fontos, hogy jó minőségű, jó állapotú és tiszta ruhákat árusíthatnak az eladók. A babaruhák mellett a játékok és egyéb, a gyermekápoláshoz szükséges kiegészítők is megtalálhatók voltak a hétvégi börzén.

Would you like to replay the video?
Címkék