Ismét a pest megyeiek a legjobbak

Hétvégén Budafokon rendezték az Öt Megye Tornáját, melyen Budapest, Fejér megye, Veszprém megye, Győr-Moson-Sopron megye és természetesen Pest megye futballválogatottjai léptek pályára. Pest megye tarolt. A válogatott szakmai stábjának vezetője nem más, mint az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

Hasonló tartalmaink:


A Pest megyei válogatott 2014-ben már megnyerte ezt a nagypályás tornát, így címvédőként érkezett az MLSZ Budapesti Igazgatósága által szervezett eseményre. A válogatott szakmai stábjának vezetője nem más, mint az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt, míg a csapatban öt érdi kapott helyet, így Balázsovics Máté, Kertész Ferenc, Ország Péter, Pintér Nikolasz és Süveges Gábor. A környék egyesületeiből Herczeg Simon a Százhalombattát,  Szép Imre és Urbán Kevin a Biatorbágyot, Kóbor Csaba, Mag Kristóf és Orbán Márk a Törökbálintot képviselte.
A lebonyolítás értelmében a körmérkőzések alapján dőlt el a sorrend, így a Budapest elleni 0–0, illetve a Veszprém megye elleni 1–1 mellett kimagaslott a Fejér megyeiek elleni 4–0 és a győr-mosoniak elleni 2–1-es győzelem, így nyolc ponttal, 7–2-es gólaránnyal Pest Megye legjobb labdarúgói megvédték címüket.

A Pest megyei válogatott kerete: Cifra Máté, Nagy Dávid (Dunakeszi Kinizsi), Aszódi Márton (Ecser), Balázsovics Máté, Kertész Ferenc, Ország Péter, Pintér Nikolasz, Süveges Gábor (Érd), Horváth László Dávid (Gyömrő), Király Milán (Hévízgyörk), Antal Attila Bendegúz (Leányfalu), Borsi Márton (Nagykőrösi Kinizsi), Herczeg Simon (Százhalombatta), Kóbor Csaba, Mag Kristóf, Orbán Márk (Törökbálint), Hunya Krisztián, Ténai Attila (Üllő), Szép Imre, Urbán Kevin (Viadukt-Biatorbágy)
Szakmai stáb: Limperger Zsolt (Érd), Jurácsik Mátyás (Törökbálint), Lengyel Roland (Üllő), Schindler Szabolcs (Viadukt-Biatorbágy)

fotó: MLSz Pest Megyei Igazgatóság facebook oldala

Címkék