Zsúfolásig telt strandok a hétvégén

Igen meleg hétvégét tudhatunk magunk mögött, aki csak tehette a strandon hűsölt az elmúlt két napban. A következő napokban enyhül a meleg, és heves zivatarokra is számítani kell, így jól tették azok, akik kihasználták az elmúlt hétvégét.

Hasonló tartalmaink:

Tikkasztó hőség volt országszerte, a több napja tartó forróság vasárnap tetőzött. A legmelegebb órákban szinte alig lézengtek az utcákon, autót is csak elvétve láttunk. Aki csak tehette strandon próbálta meg átvészelni a hőséget. A Százhalombattai Városi Strand is zsúfolásig megtelt, mint Barta István műszaki csoportvezető elmondta, számítottak erre. Hozzátette: a hétvégenként van náluk nagy forgalom, de a délutáni, kedvező árú belépővel munka után is felfrissülhetnek, akik ellátogatnak az öt medencével és nagy zöld területtel rendelkező strandra.

A Százhalombattai Városi Strand igen népszerű a környéken és már május végén megnyitotta kapuit. A kellemes környezeten túl a különböző mélységű és vízhőmérsékletű medencék és a szauna-használati lehetőség teszi még vonzóbbá, így kedvelt úti célja a környező települések lakosainak is.

Would you like to replay the video?

Címkék