Spóroljon a nyomtatáson!

Környezettudatosság a nyomtatásban. Ezzel az elnevezéssel tartottak egész napos rendezvényt szombaton az Érd és Környéke Ipartestület bemutatótermében. A programok során az érdeklődők megismerkedhettek a gazdaságos nyomtatás részleteivel.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd és Környéke Ipartestület április 8-án nyitotta meg bemutatótermét, ahol közel 30 vállalkozó mutatkozik be. Az ügyfélszolgálati iroda valamint a szolgáltatások és kézművesek népszerűsítése érdekében szerveztek első alkalommal tematikus napot. Szombaton egy számítástechnikával foglalkozó cég mutatkozott be, akik a hangsúlyt a környezettudatosságra fektetik, elsősorban a gazdaságos nyomtatást helyezik előtérbe.

Kovács Krisztián, a Fókusz Computer ügyvezető igazgatója a rendezvényen a gyakorlatban is bemutatta, hogy hogyan lehet gazdaságosan nyomtatni és azt is, hogy mennyi a különbség a tintasugaras és a lézernyomtató fogyasztása között.

A rendezvényen sokan érdeklődtek a gazdaságos nyomtatás iránt, elsősorban a fiatalabb korosztály látogatott el a bemutatóterembe.

A rendezvényre látogatók tanácsot is kaphattak azzal kapcsolatban, hogy az ő igényeiknek megfelelően milyen gépet és hogyan használják környezetbarát módon.

Would you like to replay the video?
Címkék