Ki Mit Tud a művelődési központban

Nyugdíjasok számára szerveztek Ki Mit Tud?-ot a Szepes Gyula Művelődési Központban. A pénteken megtartott rendezvényre változatos produkciókkal készültek a nyugdíjas klubok tagjai.

Hasonló tartalmaink:

A programot Simó Károly (Fidesz-KDNP) alpolgármester nyitotta meg. A rendezvénynek régi hagyománya van a Szepes Gyula Művelődési Központban. A fellépők mindig változatos produkciókkal készülnek, több kategóriában – mondta el Szárazné Svantek Viktória művelődésszervező.

A rendezvény szereplői nagyon várták már ezt a napot, és bizony többségük izgult is kicsit, hiszen nem rutinos fellépőkről van szó. A Petőfi Nyugdíjasklub tagjai ez alkalommal is szívesen álltak színpadra és mutatták meg mit tudnak – mondta Szőcs Gáspárné, a Petőfi Nyugdíjasklub vezetője.

Erős János, a 18 éve alakult Életet az Éveknek Nyugdíjasklub vezetője is azt mondta: klubtagjaik, ha tehetik, szívesen megtanulnak egy-egy új dalt vagy verset, és örömmel adják elő.

Habár a rendezvényt Ki mit tud?- nak nevezik, a produkciókat nem értékelték, nem volt zsűri, és eredményt sem hirdettek. Hiszen önmagában az is óriási teljesítmény, hogy készültek a fellépők és kiálltak a nagyközönség elé.

Would you like to replay the video?
Címkék