Nyárköszöntő juniális

Nyárköszöntő juniálist tartottak a Topoly utcai Idősek Otthonában. A délutánra színes programokat szerveztek a lakóknak és egy tál étellel is kedveskedtek nekik.

Hasonló tartalmaink:

Az idős embereknek is szükségük van új és új élményekre, hogy a hétköznapok sorát megtörjék egy-egy rendezvénnyel – mondta el az Idősek Otthonának vezetője. Érsek Sándorné hozzátette: rendszeresen szerveznek a lakók számára programokat, így a nyárköszöntő juniálist is minden évben megszervezik. A műsort ez alkalommal is a lakók kívánsága szerint állították össze.

A Topoly utcai Idősek Otthonának jelenleg 66 lakója van, többségben vannak a hölgyek, csak 14-en vannak a férfiak. 

Érsek Sándorné elmondta továbbá, hogy egy nyertes pályázatnak köszönhetően hamarosan részben megújulhat a Topoly utcai épület. Az intézmény felújításának köszönhetően a jövőben komfortosabb környezetben élhetik mindennapjaikat az idős gondozottak – hangsúlyozta a tagintézmény-vezető.

Would you like to replay the video?

Korábban sajtótájékoztatón jelentette be Simó Károly (Fidesz-KDNP) alpolgármester, hogy idén tavasszal a város pályázott és nyert is 19,3 millió forint támogatást az épület rendbe tételére; az összeget mintegy 1,8 milliós önrésszel egészítette ki az önkormányzat.

Városunkban közel 13 ezer idős, nyugdíjat ember él.

Címkék