Szüret az idősotthonban

A szüreti mulatság már hagyomány az Idősek Otthonában: helyben főzött egytálétel, finom sütemények, gyümölcsök, no meg egy-egy pohárka bor kerül ilyenkor a szépen megterített asztalra, és nem maradhat el a zenés műsor sem.

Hasonló tartalmaink:

Az otthon lakói és az Idősek Klubjából érkezett vendégek egy kellemes délutánt tölthettek együtt szerdán: az ünnepi uzsonna és vacsora mellé régi slágerek szóltak, a Kristály Duó jóvoltából, és magyar nóták, népdalok Madarász Katalin tolmácsolásában.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mint Érsek Sándornétól, a Szociális Gondozó Központ Időseket Ellátó Központjának vezetőjétől megtudtuk, a szüreti mulatság részben a hagyományőrzést, részben a kikapcsolódást szolgálta – az idősek nagyon szeretik a fiatalságukat visszaidéző, a mindennapokba színt hozó rendezvényeket.

Ahogy Illés Lászlóné Kati néni fogalmazott:  nagyon tudnak örülni egy-egy ilyen alkalomnak, élvezik a zenét, a táncot, mulatnak és jól érzik magukat.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Október első hetében más programok is vártak, várnak a Topoly utcai lakókra: hétfőn az idősek világnapját ünnepelték, Sall Margittal, illetve az otthon munkatársaival, akik verseket szavaltak az öregeknek, pénteken pedig óvodások és iskolások köszöntik az otthonban élőket.

 

 

Címkék