Aszfaltburkolatot kap a Mérnök utca

A Mérnök utca aszfaltozása a csatornázás keretein belül két ütemben valósul meg. Jelenleg a befejező munkálatok zajlanak.

Hasonló tartalmaink:

Tavaly a Tanácsos utcáig tartó szakasz készült el, most pedig a Tanácsos utca és az Írnok utca között dolgoznak a szakemberek. A most zajló munkálatok egy rövid csatornaszakasz bekötésének elhúzódása miatt kerültek át az idei évre – mondta el Simó Károly (Fidesz-KDNP) alpolgármester, aki egyben a terület önkormányzati képviselője is.

Nemcsak a Tisztviselőtelepen, hanem a város más területein is lesznek még aszfaltozási munkálatok az idén – hangsúlyozta Simó Károly, majd hozzátette: a városban közel hatszáz olyan utcaszakasz van, amelyek aszfaltozásra várnak, ezekhez a munkálatokhoz keresi a további pénzügyi forrásokat az önkormányzat. Addig is a pormentesítés a legfőbb probléma nyáron, melynek kapcsán Simó Károly elmondta, hogy a kalcium-kloridos locsolás csak rövid távon jelent megoldást, ezért a lehető legtöbb helyen martaszfaltos megoldást alkalmaz majd az önkormányzat.

Az idei útfelújítás keretében aszfaltozás valamivel kevesebb, mint öt kilométeren zajlik majd a városban, azonban mart aszfaltot 10-15 kilométeren tudnak majd teríteni a szakemberek – tette hozzá Simó Károly alpolgármester.

Would you like to replay the video?
Címkék