Baku után Szigapúr a cél

Június 12-e és 28-a között rendezték meg az azerbajdzsáni Bakuban az I. Európa Játékokat, amelyen Tekauer Márk és Sós Dániel is döntőt úszhatott.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Úszó Sport Kft. két tehetséges úszója Tekauer Márk és Sós Dániel is rajtkőre állt a június 12. és 28. között Bakuban megrendezett I. Európa Játékokon. A fiúk számára óriási élményt jelentett az első ízben megrendezett Európa Játékokon való részvétel, és a Bakuban töltött napoknak minden percét élvezték. Nem utolsó sorban fejlődésük szempontjából is hasznos volt, hogy megmérethették magukat és nemzetközi tapasztalatot szerezhettek.

Selmeci Attila vezetőedző elmondta, hogy mindkét úszó egyéni csúcsot úszott, mindketten a döntőbe jutottak, így elégedett az eredményükkel.

Amíg Márk és Dániel Bakuban versenyzett, nem tétlenkedett a többi úszó sem. Június 25. és 30. között zajlott az Országos Serdülő Bajnokság is Hódmezővásárhelyen, ahol több érdi is megmérette magát.

Tekauer Márk és Sós Dániel hazaérkezésüket követően egyből munkához láttak, kezdődhettek az edzések és az  erősítés is. Jelenleg a július 22. és 25. között Egerben megrendezésre kerülő Országos Ifjúsági Bajnokságra készülnek.

A fiúk elmondták, hogy ha sikerül kijutniuk az ifjúsági világbajnokságra, akkor a nyár folyamán nem számíthatnak pihenőre, ugyanis egészen augusztus végéig munka vár rájuk, mert az ifi VB-t augusztus 25-30. között rendezik meg Szingapúrban.

Would you like to replay the video?
Címkék