Megölték és udvarukban elásták ismerősüket az érdi férfiak

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a két érdi férfival szemben, akik agyonverték és egyikük udvarában elásták ismerősüket.

Hasonló tartalmaink:

Az ügy két érdi vádlottja régóta barátok voltak, rendszeresen átjártak egymás házához. 2012-ben egyikük találkozott egy szintén Érden lakó férfival, az ügy sértettjével. A nap folyamán italoztak, majd átmentek a másik vádlott házához azért, hogy a sértettnek szállást A házban az egyik vádlott most már pontosan meg nem állapítható okból szóváltásba keveredett a sértettel. A szavakat tettek követték, amikor a vádlott egy baltával többször fejen ütötte a sértettet, aki előbb a szobába, majd az udvarra menekült. A férfi a vérző sértett után eredt, az udvaron utolérte, nyakon ragadta, majd egy terméskővel többször fejen ütötte őt. A sértett eszméletét vesztve zuhant a földre. A vádlott társával együtt összekötözte az eszméletlen, vérző férfi kezeit, majd társa a sértett A férfi iratait az egyik vádlott elégette. A sértett holttestét egy, az udvar közepén más célból kiásott gödörbe helyezték, betemették. A sértett testét rejtő gödör teljes befedését a vádlottak több napig végezték, majd a felszínt is elrendezték, végül több szobrot helyeztek a „síron”.

A sértett földi maradványait két év elteltével, 2014 júniusában találta meg a rendőrség. A vádlottak előzetes letartóztatásban várják a tárgyalást.

Címkék