Autót kapott a Szociális Gondozó Központ

Érdi és környékbeli vállalkozók támogatásával egy új szolgálati autót kapott az érdi Szociális Gondozó Központ. A járművet csütörtökön vehette át az intézmény vezetője, Récsei Krisztina a város főterén.

Hasonló tartalmaink:

A Szociális Gondozó Központ munkatársai többrétű feladatot látnak el a városban. Többek között ételt szállítanak, adományokat gyűjtenek be és osztanak ki valamint az időseket is ellátják. Így az autó igen hasznos a számukra – mondta el az intézmény vezetője. Récsei Krisztina hozzátette: az autót 5 éves használatra kapták, üzembentartóként. Az intézményvezető kiemelte: a szociális ellátás folyamatosan bővül, így mindig újabb és újabb feladatokat kell ellátniuk.

Az autó megvásárlását rengeteg érdi és környékbeli vállalkozó támogatta, akik ezért cserébe reklámfelületet kaptak az autón. Kurdi Csaba, a Magyar Mobil Kft. ügyvezetője hangsúlyozta, hogy már több ilyen autót átadtak és Érden és környékén nem is tartott sokáig összegyűjteni a  támogatókat az együttműködéshez. Fenyvesi Nóra, a  Citroen Sipos marketingmenedzsere kiemelte, hogy ők a jelentős árkedvezménnyel tudtak hozzájárulni ennek a nemes célnak a megvalósulásához.

A most átvett autót a Szociális Gondozó Központ munkatársai maximálisan ki tudják használni, a hét minden napján – tette hozzá Récsei Krisztina.

Would you like to replay the video?

 

Címkék