Református hittantábor

Napközis hittan tárbort tart a héten a Kálvin téri református templom gyülekezete Érdligeten, a kempingben. A tábor programjain közel 20 gyermek vett részt.

Hasonló tartalmaink:

Annak idején még Balatonkenesén indította útjára a Kálvin téri református templom gyülekezete a nyári napközis tábort, majd az ottani táborhely megszűnésével a programokat már Érden szervezték meg. Néhány éve pedig már Érdligeten, a kempingben táborozhatnak a gyerekek. A hittan napközis tábort a gyülekezet tagjai vezetik, minden nap több felnőtt figyel a gyerekekre és vezeti a foglalkozásokat. A tábor élete megszokott rendben zajlik, szem előtt tartva a gyerekek erkölcsi nevelését.

„Együtt, közösségben” – ez a legfőbb gondolatisága a tábornak – hangsúlyozta Erdélyi Takács István, református lelkipásztor. A különböző szabadidős foglalkozások mellett, a hittanra is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők. Minden évben egy bibliai történetet színpadon is előadnak a gyerekek a tábor zárásaként. Idén a Tékozló fiú történetét mutatják be a szülőknek.

A táborozók jó hangulatához nemcsak a jól szervezett programok, hanem a szép nyári idő is hozzájárul.

Would you like to replay the video?
Címkék