Rosszul sikerült hajrá

Csapatunk harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára Debrecenben, ahol a hajráig kiélezett játékot követően 33:26-os vereséget szenvedtünk.

Hasonló tartalmaink:

Lányaink az OGC Nice Handball és a Győri Audi ETO KC csapatait követően a DVSC-TVP ellen csiszolhatták még jobban össze játékukat. A találkozó elején Yulia Khavronina átlövésgóljával, majd orosz átlövőnk bejátszását követően Kisfaludy Anett találatával szereztünk vezetést. Védőfalunk mögött Janurik Kinga bravúrokat mutatott be, még ziccerben sem tudtak túljárni kapusunk eszén, de ennek ellenére ellenfelünk átvette a vezetést. Szvetlana Gridnyeva az előző mérkőzésekhez hasonlóan büntetőt hárított, majd a félidő hajrájában Janurik Kingát váltotta a kapuban. Kilencperces gólcsendünket Kisfaludy Anett gólja törte meg, majd ezt követően Katarina Krpez Slezak két hétméterest is higgadtan értékesített. A félidő utolsó találatát is szerb jobbszélsőnk szerezte emberhátrányban szélről, beállítva a félidei 12:11-es eredményt.
A fordulást követően Klivinyi Kinga előbb egyenlített, majd Katarina Krpez Slezak újabb találatával nálunk volt az előny. Azonban a hazai csapat gyors támadásokat vezetve visszavette a vezetést, de Klivinyi Kinga egy szépen végigjátszott figura végén, míg Barján Bianka egy lövőcsel után talált a kapuba, kiegyenlítve ezzel a találkozót. A 38. percben Győri Barbara váltotta Szvetlana Gridnyevát kapunkba, és fiatal kapusunk rögtön egy védéssel mutatkozott be, majd egy hétméterest is hárítani tudott. Balszélen Turi Orsolya, míg jobbszélen Bernát Dorina kapott szerepet, aki pár perccel pályára lépése után megszerezte első találatát az NB I-es felnőtt csapatban. A találkozó hajrájában a hazai csapat lerohanásokból és hétméteresekből növelni tudta az előnyét, így ugyan Győri Barbara védésével zárult a találkozó, de a 33:26-os győzelemnek a Debrecen örülhetett a lefújás után. Csapatunk ma augusztus 20-án, Békéscsabán lép pályára a Global Safe nemzetközi kézilabda tornán, ahol első ellenfelünk az MTK Budapest együttese lesz 16 órától.
handballerd.hu
Címkék