Fonal és fény P. Boros Ilona képein

Kiállítás nyílt P. Boros Ilona képzőművész alkotásaiból az Érdi Galériában. A tárlaton 22 mű tekinthető meg, közülük 11-et most, először láthatott a közönség. A kiállítás egészen szeptember 4-ig várja az érdeklődőket.

Hasonló tartalmaink:

P. Boros Ilonával csoportos kiállításon már találkozhattak az érdiek. Az Érdi Galériában ezúttal önálló kiállítása nyílt, amelyet Kovács Albert festőművész, a Magyar Festők Társaságának elnöke nyitott meg.

A kiállításra 22 alkotást választott ki az alkotó. A legrégebbi közülük 2010-ben készült, de 11 alkotás most látható először. A kiállítás két téma találkozásából született, ez a fonál és a fény. P. Boros Ilona szerint ami leginkább különlegessé teszi a képeket, az az anyaghasználat és a technika. Gyakran még művésztársai is megkérdezik tőle, hogyan, milyen technikával készült egy-egy alkotás.

A képzőművész életében fontosak a kiállítások és a közönséggel való találkozás, így viszonylag gyakran állít ki. Évente 1-2 önálló kiállítása mindig van, de örömmel mutatja be alkotásait csoportos kiállításon is.

P. Boros Ilona képzőművész művei szeptember 4-ig tekinthetők meg az Érdi Galériában.

Would you like to replay the video?

 

Címkék